Hondenuitlaatservice Mazl zet net dat ene stapje extra, waar zowel de hond als u voordelen van zullen ervaren. Veiligheid, structuur, liefde en ook rust vind ik belangrijk voor de honden. Daar hebben wij dan ook extra zorg aan besteed.

Veilig vervoer
De benches in de bus zijn speciaal gemaakt voor het vervoeren van honden op een veilige manier. Iedere hond krijgt een eigen bench in de bus, tenzij de hond graag samen zit met een andere hond, dan zorgen wij daar natuurlijk voor! De bus is voorzien van de nodige veiligheidsproducten. Voor meer informatie over de toebehoren in de bus kunt u kijken op de pagina “De bussen”.

Veilige uitlaatlocaties
De honden veilig uitlaten staat hoog in het vaandel bij HUS Mazl. Wij willen alle risico’s, die het loslaten van een grote groep honden met zich meebrengt, uitsluiten. Daarom laten wij de honden altijd uit op een omheind terrein, waar enkel de honden komen van HUS Mazl. De terreinen zijn voorzien van aparte gedeeltes waar puppy’s en/of oudere honden kunnen vertoeven.

Meerdere uitlaatlocaties
Het is voor de honden reuze interessant om verschillende terreinen te bezoeken. HUS Mazl beschikt over een grote omheinde speelweide, een omheinde snuffeltuin en een omheind hondenbos. Genoeg afwisseling dus voor de honden!

Aangepaste groepen
HUS Mazl neemt niet alle rassen mee daar wij kijken naar de behoefte van de hond alsmede de samenstelling van de groep. Wij willen dat iedere hond zich fijn voelt. Zo zullen wij ons in de toekomst meer en meer gaan richten op de indeling van groepen o.b.v. grootte/ras/spelsoort/karakter. Zomaar ‘alles’ bij elkaar in de groep zetten op een omheind terrein is voor HUS Mazl een no-go!

Structuur
Voor honden is het prettig als ze wekelijks met dezelfde honden uitgelaten worden. Graag richten wij ons op structuur binnen de groep. Er zijn een paar honden die incidenteel meegaan en wij zullen dit aantal goed bewaken. Dat wil zeggen dat HUS Mazl open staat voor honden die op flexibele basis meegaan, echter HUS Mazl is geen incidentele uitlaatservice. Per aanvraag zal bekeken worden of er mogelijkheden zijn.

Medewerkers
We werken met zijn tweeën en alle honden zijn bij ons beiden bekend. Door de de uitlaat met 2 personen te draaien is HUS Mazl minder kwetsbaar. We delen ervaringen en geven elkaar feedback. Zo houden we elkaar alert en blijven we leren. We vervangen elkaar in geval van ziekte of vakantie. Dat betekent dat wij ernaar streven dat u zelf niets hoeft te regelen en wij 52 weken per jaar uitlaat kunnen bieden (behalve bij extreme weersomstandigheden). Ook rijden we met 2 volledig ingerichte bussen. Mocht 1 van de bussen niet bruikbaar zijn omdat deze onverhoopt bij de garage staat, dan kunnen we o.b.v. het aanpassen van de tijden toch de honden uitlaten die op die dag(en) ingepland zijn.

Kennis & ervaring
Hoe meer kennis HUS Mazl opdoet en wij deze kunnen toepassen in praktijk, hoe beter de kwaliteit die HUS Mazl biedt. Om jullie op de juiste wijze te kunnen informeren over het welzijn en het gedrag van de hond, vinden wij het belangrijk om te blijven leren en up-to-date te blijven. Eveneens hebben wij veel ervaring in het werken met groepen honden.

Vertoont uw hond ongewenst gedrag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. HUS Mazl werkt al jaren met ervaren gedragstherapeuten en wij kunnen goed inschatten welke deskundige het beste bij u past om u en uw hond op de juiste manier verder te helpen.

Filmpjes van uw hond
Tijdens de uitlaat maken wij opnames van uw hond die u via What’s app ontvangt. Foto’s zijn leuk, echter bewegende beelden van uw viervoeter vinden wij veel leuker! Uit reacties van klanten blijkt dat ze de voorkeur geven aan het ontvangen van een filmpje i.p.v. een foto. Het is mogelijk dat wij een filmpje gebruiken om e.e.a. te bespreken met collega’s om advies in te winnen. Natuurlijk in overleg met de klant. De filmpjes zullen echter niet openbaar gemaakt worden!