Hondenuitlaatservice Mazl zet net dat ene stapje extra, waar zowel de hond als u voordelen van zullen ervaren. Veiligheid, structuur, liefde en ook rust vinden wij belangrijk voor de honden. Daar hebben wij dan ook extra zorg aan besteed.

Veilig vervoer
De benches in de bus zijn speciaal gemaakt voor het vervoeren van honden op een veilige manier. Iedere hond krijgt een eigen bench in de bus, tenzij de hond graag samen zit met een andere hond, dan zorgen we daar natuurlijk voor! De bus is voorzien van de nodige veiligheidsproducten. Voor meer informatie over de toebehoren in de bus kunt u kijken op de pagina “Onze bussen”.

Veilige uitlaatlocaties
De honden veilig uitlaten staat hoog in het vaandel bij HUS Mazl. Wij willen alle risico’s, die het loslaten van een grote groep honden met zich meebrengt, uitsluiten. Daarom laten we de honden altijd uit op een omheind terrein, waar enkel de honden komen van HUS Mazl. De terreinen zijn voorzien van aparte gedeeltes waar puppy’s en/of oudere honden kunnen vertoeven.

Meerdere uitlaatlocaties
Het is voor de honden reuze interessant om verschillende terreinen te bezoeken. We beschikken nu over een grote omheinde weide en een omheind stuk bos. In de zomer komt er nog een prachtige derde uitlaatplek bij. Genoeg afwisseling dus voor de honden!

Aangepaste groepen
Wij nemen niet alle rassen mee daar wij kijken naar de behoefte van de hond alsmede de samenstelling van de groep. Wij willen dat iedere hond zich fijn voelt. Zo zullen we ons in de toekomst meer en meer gaan richten op de indeling van groepen o.b.v. grootte/ras/spelsoort/karakter. Zomaar ‘alles’ bij elkaar in de groep zetten op een omheind terrein is voor ons een no-go!

Structuur
Voor honden is het prettig als ze wekelijks met dezelfde honden uitgelaten worden. Graag richten wij ons op structuur binnen de groep. Er zijn een paar honden die incidenteel meegaan en wij zullen dit aantal goed bewaken. Dat wil zeggen dat wij open staan voor honden die op flexibele basis meegaan, echter zijn wij geen incidentele uitlaatservice. Wij zullen per aanvraag bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Medewerkers
We werken met zijn tweeën en alle honden zijn bij ons beiden bekend. Door de uitlaat met 2 personen te draaien is HUS Mazl minder kwetsbaar.

  • We delen ervaringen en geven elkaar feedback. Zo houden we elkaar alert en blijven we leren.
  • We vervangen elkaar in geval van ziekte of vakantie. Dat betekent dat wij ernaar streven dat u zelf niets hoeft te regelen en wij 52 weken per jaar uitlaat kunnen bieden (behalve bij extreme weersomstandigheden).
  • We rijden met 2 volledig veilig ingerichte bussen. Mocht 1 van de bussen niet bruikbaar zijn omdat deze onverhoopt bij de garage staat, dan kunnen we o.b.v. het aanpassen van de tijden, toch de honden uitlaten die op die dag(en) ingepland zijn.

Kennis & ervaring
Hoe meer kennis wij opdoen en deze kunnen toepassen in praktijk, hoe beter de kwaliteit die wij bieden. Om jullie op de juiste wijze te kunnen informeren over het welzijn en het gedrag van de hond, vinden wij het belangrijk om te blijven leren en up-to-date te blijven. Eveneens hebben we beiden veel ervaring in het werken met groepen honden.

Vertoont uw hond ongewenst gedrag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij werken al jaren met ervaren gedragstherapeuten en kunnen goed inschatten welke deskundige het beste bij u past om u en uw hond op de juiste manier verder te helpen.

Filmpjes van uw hond
Tijdens de uitlaat maken wij opnames van uw hond die u via What’s app ontvangt. Wij vinden foto’s leuk, echter bewegende beelden van uw viervoeter vinden wij veel leuker! Uit reacties van klanten blijkt dat ze de voorkeur geven aan het ontvangen van een filmpje i.p.v. een foto. Het is mogelijk dat wij een filmpje gebruiken om e.e.a. te bespreken intern. De filmpjes zullen echter niet openbaar gemaakt worden!