Hondenuitlaatservice Mazl zet net dat ene stapje extra, waar zowel de hond als u voordelen van zullen ervaren. Veiligheid, structuur, liefde en ook rust vind ik belangrijk voor de honden. Daar heb ik dan ook extra zorg aan besteed.

Veilig vervoer
De benches in de bus zijn speciaal gemaakt voor het vervoeren van honden op een veilige manier. Iedere hond krijgt een eigen bench in de bus, tenzij de hond graag samen zit met een andere hond, dan zorg ik daar natuurlijk voor! De bus is voorzien van de nodige veiligheidsproducten. Voor meer informatie over de toebehoren in de bus kunt u kijken op de pagina “De bussen”.

Veilige uitlaatlocaties
De honden veilig uitlaten staat hoog in het vaandel bij HUS Mazl. Ik wil alle risico’s, die het loslaten van een grote groep honden met zich meebrengt, uitsluiten. Daarom laat ik de honden altijd uit op een omheind terrein, waar enkel de honden komen van HUS Mazl. De terreinen zijn voorzien van aparte gedeeltes waar puppy’s en/of oudere honden kunnen vertoeven.

Meerdere uitlaatlocaties
Het is voor de honden reuze interessant om verschillende terreinen te bezoeken. HUS Mazl beschikt over een grote omheinde speelweide, een omheinde snuffeltuin en een omheind hondenbos. Genoeg afwisseling dus voor de honden!

Aangepaste groepen
HUS Mazl neemt niet alle rassen mee daar ik kijk naar de behoefte van de hond alsmede de samenstelling van de groep. Ik wil dat iedere hond zich fijn voelt. Zo zal ik me in de toekomst meer en meer gaan richten op de indeling van groepen o.b.v. grootte/ras/spelsoort/karakter. Zomaar ‘alles’ bij elkaar in de groep zetten op een omheind terrein is voor HUS Mazl een no-go!

Structuur
Voor honden is het prettig als ze wekelijks met dezelfde honden uitgelaten worden. Graag richt ik me op structuur binnen de groep. Er zijn een paar honden die incidenteel meegaan en ik zal dit aantal goed bewaken. Dat wil zeggen dat HUS Mazl open staat voor honden die op flexibele basis meegaan, echter HUS Mazl is geen incidentele uitlaatservice. Ik zal per aanvraag bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Kennis & ervaring
Hoe meer kennis HUS Mazl opdoet en ik deze kan toepassen in praktijk, hoe beter de kwaliteit die HUS Mazl biedt. Om jullie op de juiste wijze te kunnen informeren over het welzijn en het gedrag van de hond, vind ik het belangrijk om te blijven leren en up-to-date te blijven. Eveneens heb ik veel ervaring in het werken met groepen honden.

Vertoont uw hond ongewenst gedrag, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. HUS Mazl werkt al jaren met ervaren gedragstherapeuten en ik kan goed inschatten welke deskundige het beste bij u past om u en uw hond op de juiste manier verder te helpen.

Filmpjes van uw hond
Tijdens de uitlaat maak ik opnames van uw hond die u via What’s app ontvangt. Foto’s zijn leuk, echter bewegende beelden van uw viervoeter vind ik veel leuker! Uit reacties van klanten blijkt dat ze de voorkeur geven aan het ontvangen van een filmpje i.p.v. een foto. Het is mogelijk dat ik een filmpje gebruik om e.e.a. te bespreken met collega’s om advies in te winnen. Natuurlijk in overleg met de klant. De filmpjes zullen echter niet openbaar gemaakt worden!