“Super hus”

“Onze eigenwijze Friese Stabij met gebruiksaanwijzingen heeft het heerlijk bij Gerjon/Mazl. Gerjon combineert liefde voor haar uitlaathonden met professioneel en ambitieus ondernemerschap. Dat is een bijzondere en ijzersterke combinatie!”

“Mazzel met Mazl, nu alweer 3 jaar is onze trouwe viervoeter Shiraz klant bij Mazl. En zo voelt het ook: dat het allemaal draait om de hond! Gerjon is gek op onze bruine labradoodle en hij is op zijn beurt gek op Gerjon. Springt als een dolle in haar bus op weg naar bos of speelweide met speelkameraden die Shiraz liggen. Shiraz is onder gelijkgestemden…en hier heeft Gerjon voor gezorgd. Dit geeft rust omdat iedere hond zichzelf kan zijn. Hondenuitlaat is één, maar om het leuk en plezierig onder de honden te laten verlopen is weer een stap verder. En juist hier richt Mazl zich op. Kortom wij hebben echt mazzel met Mazl!”

“Vandaag is Lizzy weer mee geweest met Mazl; net de filmpjes samen bekeken. Bij het horen van Gerjons stem springt Lizzy kwispelend op mijn knieën om mee te kijken. Aanvankelijk was ze erg bang om de bus in te gaan, maar langzamerhand heeft Gerjon haar zover gekregen dat ze nu uit zichzelf naar de bus rent en er in springt; ze gaat zo graag mee. Gerjon zorgt dat ze de honden door en door kent en geeft ze de ruimte om zichzelf te zijn in de groep en zich veilig te voelen. Van de door Gerjon georganiseerde informatie avonden heb ik zelf met plezier veel geleerd over mijn hond. Verder werk ik zeer onregelmatig en ik kan altijd een beroep doen op Gerjon… Als haar iets opvalt aan de hond communiceert ze dat meteen aan je door; heel toegankelijk en prettig. Het geeft me altijd een goed gevoel dat Lizzy met haar meegaat, dan weet ik dat ze het fijn heeft en in zeer goede handen is!!!”

“Ik kan het woord tante Gerjon niet roepen in het bijzijn van de hondjes. Dan staan ze al voor de raam te wachten. Dat zegt al genoeg! Top service!!”

“We zijn heel blij met Mazl. Doesjka, onze Golden Retriever van bijna drie gaat nu ongeveer 2,5 jaar drie keer per week mee naar de wei of naar het bosje. En met veel plezier. Ze kijkt uit naar de bus en staat te popelen om mee te gaan. Iedere keer weer. Ze heeft er haar vriendjes en vriendinnetjes. Doesjka geniet ervan en ze wordt op een professionele manier ondersteunt in haar groei naar volwassenheid. Ze is er socialer van geworden, leerde op een goede manier met andere honden omgaan, hun grenzen respecterend. Samen spelen met andere honden is heel belangrijk voor haar. Ze kan in een beschermde omgeving met andere honden haar energie kwijt. In Gerjon hebben we een goede gids en gesprekspartner bij alle vragen rond het gedrag van Doesjka en het leren begrijpen van haar gedrag. Dank je Gerjon voor je goede zorgen en je liefde voor Doesjka. We genieten van de filmpjes die we steeds ontvangen als je met haar en de andere honden op pad bent. We genieten van je commentaar en leren er veel van.”

“Gerjon zoals jij met de honden omgaat is top. Helemaal voldaan komt onze Jack weer thuis als hij met jou is mee geweest. Spelen met zijn vriendjes op het veld of in de bossen onder jouw controle verloopt helemaal geweldig.
Ook de foto’s en filmpjes die jij deelt met ons zijn geweldig. Wij blijven heel graag nog vele jaren van jouw diensten gebruik maken.”

“Onze Layla kijkt iedere dag uit naar de bus. Ze geniet van het rennen en spelen met de andere honden. Gerjon heeft oog voor de honden en heeft fijne plekken waar de honden vrij kunnen spelen en rennen in een omheinde veilige omgeving.”

“Bo onze golden retriever gaat al jaren mee met Gerjon. Gerjon is super enthousiast en lief voor de honden. Ze zorgt in de zomer dat ze kunnen badderen en onder het schaduwdoek uit kunnen rusten. Alles in het teken van de 🐶. Ik ben er super blij mee 😊!
Groetjes van een heel tevreden klant.👌”

“Wat ben ik blij dat mijn lieve Fien 2 x per week mee gaat met HUS Mazl! ze vindt het geweldig. Verder is Gerjon een lieve vrouw die veel verstand heeft van het gedrag van honden ! Fien is ook altijd heel blij als ze haar ziet! HUS Mazl is echt een aanrader 😀”

“Mijn Engelse Cocker Spaniel Prince is afgelopen woensdag voor de eerste keer mee geweest, hij vond het geweldig, hij zat donderdag al te wachten tot hij weer mee mocht. Bedankt voor de goede zorgen en tot morgen Prince kan niet wachten om weer mee te gaan.”

“Hallo allemaal, ikke Caro ga 2 keer per week spelen met mijn vriendjes. Gerjon komt mij altijd halen met haar busje . Ik kijk er altijd enorm naar uit . Als ik mijn rode zakdoek om krijg van baasje Ida ben ik heel blij en weet ik het al. Ik wacht dan alvast bij de voordeur want wil dit uitje voor geen goud missen hoor Ik ben dan wel niet meer de jongste maar geniet nog met volle teugen. Daarna kan ik wel een beetje moe zijn van dat heerlijke spelen maar wel jippie voldaan. Ik maak ook mijn baasje blij als ze elke keer die leuke filmpies krijgt van Gerjon, Ook zij, mijn baasje kijkt hier elke keer naar uit, ze lacht dan heel gelukkig en geeft me een kluifje en een aai over de bol. Lieve groetjes van Caro”

“Onze Dalmatische vriendin Zoey heeft de afgelopen weken een aantal dagen en ook een keer een nacht bij Gerjon mogen doorbrengen en dat is uitstekend bevallen. Zoey vindt andere honden superleuk en is door Mazl gelukkig goedgekeurd als vriendin 🙂 De foto’s en filmpjes die we door de dag ontvingen zijn heel geruststellend zo in het begin. Ze verblijven in huiselijke sfeer en krijgen voldoende beweging in het bos of op de wei. Gerjon is heel prettig in de omgang en heeft duidelijk hart voor haar klanten met en zonder staart