Mijn naam is Gerjon de Ruiter. Ik ben 48 jaar en woon in Geldrop samen met mijn vriend Michael en onze hondjes Mazl & Beesje.

Als kind was ik al gek met alle huisdieren die je maar kon hebben. Na het overlijden van onze teckel, heb ik jarenlang honden van buurtbewoners uitgelaten. Mijn liefde voor dieren is nooit weggegaan. Begin 2014 kwam Mazl in mijn leven en heb ik mijn hart geheel verloren aan de hond.

Al sinds het afronden van mijn HBO-opleiding International Marketing Management kriebelde het om voor mezelf te beginnen. Met de komst van Mazl en de positieve ervaring met een uitlaatservice, viel alles op zijn plek. Begin 2016 heb ik de stap genomen en ben ik gestart met mijn eigen hondenuitlaatservice. Inmiddels ben ik veel kennis, ervaring en een medewerker rijker!

Ik wil er alles aan doen om zowel u als uw hond een goed en vertrouwd gevoel te geven. Pas dan blijft mijn droom een succes!

Hopelijk tot snel.

Gerjon

Mijn naam is Rikse van Hoof. Ik ben 36 jaar en woon in Eindhoven samen met mijn 3 kinderen en 2 honden.

Als kind was ik al gek op dieren en wist ik zeker dat ik later met dieren zou gaan werken. Toen ik het ouderlijk huis verliet moest er natuurlijk een hond komen. Deze hond had helaas door een slechte start bij andere mensen ongewenst gedrag ontwikkeld. Dit wekte mijn interesse in het hondengedrag. Ik heb enorm veel van deze hond mogen leren!

Omdat ik nog meer over hondengedrag wilde leren, heb ik een hierover opleiding gevolgd en meerdere papieren behaald. Daarna heb ik nog een tijd les gegeven op een hondenschool in de vorm van een puppycursus. Toen besloot ik de stap te wagen en begon ik mijn eigen hondenuitlaatservice. Dit omdat er niets mooier is dan elke dag buiten te zijn met meerdere honden.

Helaas kwam er door omstandigheden een eind aan mijn eigen hondenuitlaatservice. Na een tijdje kwam Gerjon op mijn pad. Ik mocht bij haar Hondenuitlaatservice Mazl komen versterken. Ik geniet hier volop van en ik ben blij dat ik zo toch weer mijn droombaan kan uitoefenen. Elke keer als ik met de honden op pad ben, geniet ik volop. En ik doe er alles aan om te zorgen dat alle honden ook elke keer weer volop genieten van hun uitje!

Hondengedrag blijf ik reuze interessant vinden en kijk uit naar wat de toekomst me gaat brengen. Hopelijk tot gauw!

Rikse