Kennismaking
Alvorens HUS Mazl uw hond komt ophalen, wordt er een intake gesprek gepland. Tijdens dit gesprek bij u thuis verzamelen wij informatie over u en uw hond en ontvangen wij, indien nodig, een huissleutel. Het contract en de sleutelverklaring maken wij ook tijdens dit gesprek in orde. U gaat daarmee akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Verklaring die u terug kunt vinden op deze website. Dan plannen we samen de datum dat de hond voor de eerste keer meegaat. Naderhand ontvangt u een kopie van de getekende papieren.


Uitlaten
Van maandag tot en met vrijdag worden de honden één uur uitgelaten op vaste tijden tussen 10 en 14 uur. Het exacte tijdstip hangt af van de groep waarin uw hond geplaatst wordt. HUS Mazl haalt honden op in Geldrop & Mierlo. Uw hond wordt bij u thuis of op uw werk opgehaald. Elke hond heeft een eigen bench in de bus, tenzij honden het prettiger vinden om samen in een bench te zitten. Als alle honden zijn opgehaald rijden wij naar het omheinde terrein. Na het uitlaten wordt uw hond weer thuisgebracht.


Groepen
Veiligheid, vertrouwen en persoonlijke aandacht voor de honden staan hoog in het vaandel bij HUS Mazl. Daarom werken wij met vaste groepen. Tevens richten wij ons op specifieke rassen. Ieder ras heeft bepaalde karaktereigenschappen, behoeften en ook een voorkeur voor de speelwijze. Niet alle rassen vinden het leuk om naar een omheind terrein te gaan. Tevens vinden niet alle rassen elkaar even leuk, wat op een omheind terrein voor onrust kan zorgen. Hoe leuk is het als uw hond zijn ei helemaal kwijt kan bij ons? En hoe leuk is het als uw hond kan spelen met de hond die hem/haar het beste begrijpt? Per aanvraag zullen wij bekijken of uw hond goed in de groep(en) past.


Speelweide / Snuffeltuin / Hondenbos
Meestal gaan we naar de Snuffeltuin, indien mogelijk zullen wij ter afwisseling naar het Hondenbos en de Speelweide gaan. Zowel de Speelweide als de Snuffeltuin zijn speciaal ingericht voor de honden met leuke items. De honden kunnen op beide terreinen, uiteraard onder toezicht, doen waar ze zin in hebben zoals rennen, ravotten, snuffelen en graven. Honden die rust willen, kunnen heerlijk ontspannen in de relaxhoek die gescheiden is van de rest van de weide.