gerjonHallo,

Mijn naam is Gerjon de Ruiter. Ik ben 47 jaar en woon samen met Michael en onze hondjes Mazl & Beesje in Geldrop.

Als kind was ik al gek met alle huisdieren die je maar kon hebben. Na het overlijden van onze teckel, heb ik jarenlang honden van buurtbewoners uitgelaten. Mijn liefde voor dieren is nooit weggegaan. Begin 2014 kwam Mazl in mijn leven en heb ik mijn hart geheel verloren aan de hond.

Al sinds het afronden van mijn HBO-opleiding International Marketing Management kriebelde het om voor mezelf te beginnen. Met de komst van Mazl en de positieve ervaring met een uitlaatservice, viel alles op zijn plek. Begin 2016 heb ik de stap genomen en ben ik gestart met mijn eigen hondenuitlaatservice!

We leren iedere dag nog bij over honden en hun gedrag. Ik vind het enorm belangrijk om geïnformeerd te blijven over de ontwikkelingen op dit gebied en heb de volgende cursussen/workshops/lezingen bijgewoond:

2015
* Opleiding ‘Gediplomeerd Hondenuitlaatservice’ Martin Gaus Academie

2016
* Verdiepingscursus ‘Gedrag bij honden’ Hans Schnock
* Seminar ‘Kalmerende signalen’ Turid Rugaas

2017
* Lezing ‘Connectiemethode’ Geert de Bolster
* Workshop ‘Lekker in je vel met behulp van je hond’ Mireille van Mansum

2018
* Workshop ‘Vertrouwen’ Geerd de Rooij
* Lezing ‘Emotie bij honden’ Esther Timmermans

2019
* Lezing ‘Pijn bij honden’ Michelle Vrolijk
* Lezing ‘Hoogsensitiviteit bij honden’ Ineke vander Aa
* Huisbezoek ‘Gedrag Mazl & Beesje’ Geerd de Rooij
* Lezing ‘Puberteit bij honden’ Helga Hendriks

2020
* Opleiding ‘Gedragstherapeut Module 1; Het gedrag van de hond en hoe leert hij’ Annorlunda Kynologisch kenniscentrum

Ik wil er alles aan doen om zowel u als uw hond een goed en vertrouwd gevoel te geven. Pas dan blijft mijn droom een succes!