gerjon

Hallo,

Mijn naam is Gerjon de Ruiter. Ik ben 46 jaar en woon samen met mijn hondjes Mazl & Beesje in Geldrop.

Als kind was ik al gek met alle huisdieren die je maar kon hebben. Na het overlijden van onze teckel, heb ik jarenlang honden van buurtbewoners uitgelaten. Mijn liefde voor dieren is nooit weggegaan. Begin 2014 kwam Mazl in mijn leven en heb ik mijn hart geheel verloren aan de hond.

Al sinds het afronden van mijn HBO-opleiding International Marketing Management kriebelde het om voor mezelf te beginnen. Met de komst van Mazl en de positieve ervaring met een uitlaatservice, viel alles op zijn plek. Begin 2016 heb ik de stap genomen en ben ik gestart met mijn eigen hondenuitlaatservice!

Op de Martin Gaus Academie ben ik eind 2015 geslaagd voor de opleiding tot gediplomeerd hondenuitlaatservice. In mei en juni 2016 heb ik de verdiepingscursus ‘Gedrag bij honden’ gevolgd bij Honden Advies Centrum te Roermond. In november 2016 heb ik het seminar ‘Kalmerende signalen’ van Turid Rugaas bijgewoond.

Ik wil er alles aan doen om zowel u als uw hond een goed en vertrouwd gevoel te geven. Pas dan is mijn droom een succes!

Hopelijk tot snel.

Gerjon