Hondenuitlaatservice

Hoe werkt het?

Alvorens ik uw hond meeneem, zal ik een bezoek brengen aan u en uw hond ter kennismaking. Indien alles naar wens is, zal ik door middel van een vragenlijst informatie over uw hond verzamelen. Op basis van deze informatie maak ik het contract in orde en overhandig ik u tevens de algemene voorwaarden. Het contract kan te allen tijde door beide partijen worden beëindigd. Wilt u graag eerst een keertje mee naar de weide, dan kan dat natuurlijk!

Wanneer mag uw hond mee?

  • Uw hond is ingeënt en behandeld tegen vlooien, wormen en teken.
  • Uw hond is sociaal tegenover andere honden en mensen.
  • Uw hond is gezond.

Uitlaten

Ik haal honden op in Geldrop en Mierlo. Uw hond wordt door mij bij u thuis opgehaald. Elke hond heeft een eigen bench in de bus. Als alle honden zijn opgehaald rijden we naar de weide. Na het speeluur wordt uw hond weer thuisgebracht en kan dan lekker uitrusten.

Groepen

Gericht op rust en veiligheid werk ik met groepen van maar 10 honden en richt ik mij op specifieke rassen. Een aantal rassen heeft duidelijk een andere behoefte. Per aanvraag zal ik bekijken of uw hond goed bij de groep(en) past.

Omheinde weide / Omheind stukje bos

Meestal ga ik naar een omheinde speelweide van 10.000 m² groot. Het speeluur op deze weide zal op maandag, dinsdag en donderdag plaatsvinden van 10:30 tot 11:30 uur en van 13:00 tot 14:00 uur. Op woensdag en vrijdag ga ik van 12:30 tot 13:30 uur naar de weide of naar een prachtig omheind stukje bos. De honden kunnen op beide terreinen, uiteraard onder toezicht, gewoon doen waar ze zin in hebben. Lekker rond rennen, snuffelen, ravotten, kuilen graven, kortom: hond zijn in een sociale roedel. Honden die even rust willen, kunnen heerlijk ontspannen in de relaxhoek die gescheiden is van de rest van de speelweide.

2017-04-19-gerjon-honden-01_1

cropped-pic20160127212757hek-1

De Bus

  • Is voorzien van speciaal voor honden gemaakte lichtgewicht benches.
  • Is voorzien van vloerbedekking; fijn in de winter en bij nat weer, ook voor de grip van de honden tijdens het rijden.
  • Is geschikt voor het veilig vervoeren van alle maten honden.
  • Is voorzien van een ventilatiesysteem.
  • Is voorzien van alle benodigde EHBO-artikelen voor honden.
  • Is voorzien van vers water en drinkbakken.
  • Is voorzien van een brandblusser.

Reservebus

2017-04-19-gerjon-honden-02b_1